Ρεμπετάδικα
Το χειμερινό ΑΚΑΝΘΟΥΣ είναι γεγονός, το Akanthus winter Club δίπλα στο La Bel Club Athens είναι ένα από τα στέκια που θα κάνουν την διαφορά φέτος τον χειμώνα του 2013- 2014. Τιμές χαμηλές μέσα από τα τηλέφωνα του Fastbook.gr που δεν υπερβαίνουν τα 90ε το μπουκάλι ανά 6 άτομα. Εκτός από το Club του Ακάνθους όπως πάντα, έχει και χώρο εστιατορίου με gourme γεύσεις που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Η διεύθυνση είναι Τζαφέρη 11 ..δείτε κάτω στον χάρτη
Οι επισκέπτες του από την Γλυφάδα θα είναι εδώ αλλά και πολύς κόσμος του κέντρου, που τώρα πια είναι πιο προσβάσιμο στους περισσότερους.
ΑΚΑΝΘΟΥΣ Club winter

AKANTHUS Club Athens - Χειμερινό

Ακάνθους χειμερινό - Akanthus winter club Athens


Μετά από το συνδυασμό του ονόματός του με τη νυχτερινή διασκέδαση του καλοκαιριού των τελευταίων χρόνων, το Ακάνθους winter Club αφήνει για λίγους μήνες τη γειτονιά της παραλιακής και ανηφορίζει προς το κέντρο! Έτσι, οι θαμώνες του μαγαζιού βρίσκουν και το χειμερινό τους στέκι. Έρχεται, λοιπόν, να προστεθεί στα μεγάλα χειμερινά clubs της Αθήνας και να κάνει το δικό του χαμό και στο κέντρο!

Είναι απλό! Ο χώρος, που παλιότερα στέγαζε το Villa Mercedes, τώρα πια έχει χωριστεί στα δύο και έχει μετατραπεί σε δύο διαφορετικά μαγαζιά, στο Ακάνθους χειμερινό και στο La Bel Club Athens. Εκεί λοιπόν, θα βρεθείτε από νωρίς το απόγευμα μέχρι... νωρίς το πρωί. Γιατί, πέρα από τις ατελείωτες ώρες χορού, μπορείτε να απολαύσετε το πολυσυζητημένο φαγητό του στο εστιατόριο που διαθέτει το club, που, αν κρίνουμε από το καλοκαιρινό, κλέβει τις καρδιές όσων δοκιμάζουν! Με τους καλύτερους chefs να ετοιμάζουν το μενού του και χάρη στην άριστη ποιότητα των υλικών τους, το restaurant του Ακανθους winter συγκαταλέγεται στα αγαπημένα, εκείνων που ξέρουν από καλό φαγητό!

AKANTHUS winter parties


Φυσικά, μην ξεχνάς ότι σκοπός είναι να μην καθίσουμε στην καρέκλα όλο τα βράδυ! Γι’ αυτό, το Akanthus winter Club φέρνει τους καλύτερους Dj’s, όπως άλλωστε συνηθίζει και φροντίζει για τη διασκέδασή μας. Έτσι, συνεχίζει τα γνωστά σε όλους parties, που αφήνουν εποχή! Βραδιές με ελληνικά ακούσματα και όχι μόνο, θα μπουν στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα. Πάρε χαρτί και σημείωσε: Κάθε Παρασκευή, στο Ακάνθους χειμερινό το θέμα είναι «Suck my greek», για τους λάτρεις του ελληνικού ρεπερτορίου. Τα Σάββατα, οι βραδιές θα είναι αφιερωμένες σε mainstream hits, με ξένες κυρίως επιλογές, ενώ τις Κυριακές το πρόγραμμα έχει «Suxu muxu», αποκλειστικά με τις αγαπημένες ελληνικές επιτυχίες!

ΑΚΑΝΘΟΥΣ χειμερινό τιμές


Ο χειμώνας προβλέπεται κρύος, γι' αυτό φροντίστε να ζεσταθείτε με το σωστό τρόπο, επιλέγοντας το Akanthus club Athens. Καλώντας στο τηλέφωνο του fastbook.gr, μπορείτε να εξασφαλίσετε το τραπέζι σας σε χαμηλές τιμές και να συνδυάσετε τη διασκέδαση με την ικανοποιημένη τσέπη!

ΑΚΑΝΘΟΥΣ Χειμερινό - Akanthus winter club
Τηλέφωνο για κρατήσεις κ πληροφορίες :
6940-658458
Πόλη: Αθήνα
Περιοχή: Κέντρο - γκάζι
Διεύθυνση:  Πέτρου Ράλλη (Τζαφέρη 11) x Villa Mercedes
Παρασκευή: Suck my greek (Greek night)
Σάββατο: Maintream (με ξένη και λίγο Ελληνική μουσική)
Κυριακή:
Suxu Muxu - Greeks Only
akanthus winter club athens ακανθοθς χειμερινο
Τηλ. κρατήσεων και πληροφοριών
6940-658458       6979-341498
Ώρα προσέλευσης 11:30
Κρατήσεις μέχρι τις 11:30 το βράδυ
Fastbook
Fastbook
Κάθε μέρα: 90 ευρώ η φιάλη /6 άτομα
Τηλ. κρατήσεων και πληροφοριών
6940658458                 6979341498
ΑΚΑΝΘΟΥΣ χειμερινό - Akanthus winter club Athens
Προτιμήστε τις καθημερινές
 
]]>