Ρεμπετάδικα
Το Σιδεράρικο Βοτανικός στο Γκάζι είναι γεγονός, το πιο γνωστό ελληνάδικο Club στο Παγκράτι απέκτησε το μεγάλο του αδερφάκι στο κέντρο στην περιοχή τoυ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ 200μετρα από την πλατεία στο γκάζι. Δίπλα στο Βοτανικός Live stage είναι το καινούργιο Sideradiko στην πλέον Ελληνοκρατούμενη ακουστικά γειτονιά του κέντρου.
Τιμές χαμηλές μέσα από τα τηλέφωνα του Fastbook.gr (το μπουκάλι για κράτηση τραπεζιού είναι 90ε/6ατ  ...δηλαδη 15ε κατ'άτομο ..όσο και η είσοδος με ποτό στο bar)  Σιδεράδικο Ιερά οδός
σιδεραδικο βοτανικος sideradiko votanikos
ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ Club Βοτανικός
Τηλ. κρατήσεων και πληροφοριών
6940-658458       6979-341498
Ώρα προσέλευσης 12:00
Sideradiko Club στον Βοτανικό στο Γκάζι.
Το καινούργιο ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ με καθημερινά parties μέχρι το πρωί είναι γεγονός για το 2013 - 2014
6940658458                 6979341498
Τηλ. κρατήσεων και πληροφοριών
ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ - ΓΚΑΖΙ
Τηλέφωνο για κρατήσεις κ πληροφορίες :
6940-658458
Πόλη: Αθήνα
Περιοχή: (Βοτανικός - Γκάζι) Ιερά Οδός 72 (Σπύρου Πάτση και Κασσάνδρας 19)
Κάθε μέρα: 90 ευρώ η φιάλη /6 άτομα

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ

Σιδεράδικο Βοτανικός Club


Εδώ και τόσα χρόνια το sideradiko είναι συνώνυμο αποκλειστικά των ελληνικών επιτυχιών!
Μετά από το Παγκράτι και αφού έγινε ο λόγος για να συγκεντρώνονται οι απανταχού εραστές των λαϊκών ασμάτων σε ένα club, φέτος το χειμώνα κάνει τη διαφορά και ανοίγει ακόμη ένα μαγαζί, εκεί που πραγματικά έλειπε!
Στην καρδιά του αθηναϊκού κέντρου, στα σύνορα μεταξύ Βοτανικού και Γκάζι, το Σιδεράδικο club Βοτανικός από 27 Σεπτεμβρίου ξεκινάει με μια σειρά από βραδιές αφιερωμένες μόνο στα μεγάλα ελληνικά hits!

Πρωταγωνιστώντας στο nightlife των Αθηναίων, που αγαπούν την ελληνική μουσική, τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει την έννοια του «ελληνάδικου»! Βέβαια, ήταν φυσικό να φτιαχτεί ένας αντίστοιχος χώρος και σε αυτές τις γειτονιές, μιας και μετά από την τεράστια επιτυχία, που γνώρισε το Sideradiko Summer στην παραλιακή, ήταν αναγκαίο να γίνει κάτι αντίστοιχο και προς στο κέντρο της Αθήνας, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι, ακόμη και το χειμώνα, που οι θερμοκρασίες πέφτουν!

ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ και Γκάζι


Έτσι, εκεί που μέχρι πέρυσι βρίσκαμε τη μουσική σκηνή Kyklos Live Stage, δίπλα ακριβώς από το Βοτανικός Live Stage, από φέτος θα χορεύουμε ξέφρενα στους ρυθμούς του Σιδεράδικο Βοτανικός! Κάθε Παρασκευή και Σάββατο επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια: χορό μέχρι να βγει ο ήλιος, σφηνάκια να ρέουν και τις καλύτερες ελληνικές επιτυχίες στο τέρμα!
Α! και μην αγχώνεστε για το γυρισμό! Σίγουρα θα προλάβετε το... πρωινό μετρό!

Στο Σιδεράδικο γκάζι δε σου είναι αρκετή ποτέ μόνο μία βραδιά, μιας και κάθε φορά συναντάς και κάτι διαφορετικό. Θεματικά μουσικά parties, μεγάλα events, βραδιές- έκπληξη και φυσικά, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα ελλήνων Dj’s να παίζουν τις πιο αγαπημένες επιτυχίες! Crunky, Payia, Haze team είναι μερικοί μόνο, από αυτούς, που μαζί με τη συνοδεία των χορευτικών από το White Mask Crew κάνουν το Σιδεράδικο club Βοτανικός μοναδικό!

Σιδεράδικο Βοτανικός τιμές τηλέφωνο


Κάλεσέ μας στο τηλέφωνο του site και κάνε την κράτησή σου για το Σιδεράδικο γκάζι με τις πιο λογικές για την εποχή τιμές! Κάλεσε στα 6940658458 Vodafone και 6979341498 Cosmote Wup και για να κάνεις την κράτησή σου με μόνο 90ε την φι'αλη ανά 6 άτομα (15ε / άτομο  ..όσο η είσοδος με ποτό στα όρθια δηλαδή)
Fastbook
ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ βοτανικός
ΣΙΔΕΡΑΔΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Located at Σπύρου Πάτση 11, Αθήνα, 10447, Βοτανικός Ελλάδα, . Phone: 2118007200. .
Κάθε ΠΕΜΠΤΗ στο Σιδεράδικο στο Βοτανικό το μαγάλο Ελληνικό party "THIS IS SPASTA"
Κάντε την κράτησή σας έγκαιρα.!
 
]]>